fbpx

Välkommen till familjen

Vi på Outinens är ett familjeföretag som i över 70 år har försett den svenska marknaden med olika typer av potatisprodukter – gjorda av potatis från ett av världens renaste jordbruksområden, norr om den 63:e breddgraden. Här genererar den perfekta jorden och midnattssolen, i kombination med den minimala användningen av bekämpningsmedel, potatis av absolut högsta kvalité.
Idag har vi gått från att vara enbart odlare till att vara en av Sveriges ledande förädlare av potatisprodukter av alla de slag. Vi har investerat och återinvesterat och har nu en helautomatiserad produktionsanläggning i Haparanda där våra potatisar förädlas på löpande band.
Vi är övertygade om att våra tornedalska rötter och vår familjära företagskultur bidrar till ett flitigt, innovativt och vänligt klimat att arbeta i. Precis som midnattssolen skapar ultimata förutsättningar för våra potatisar att växa får du här möjlighet att växa med ansvar och medverka till en lokal och hållbar matförsörjning.
Vi är idag ett 30-tal medarbetare fördelat över kontor, försäljning och produktion. Vi tillverkar potatisgratänger, potatismos, förkokt potatis, skalad potatis, butikspackad- och tvättad potatis med mera. Vi har en av en av Europas absolut modernaste potatisfabriker och vi har sedan starten haft ett stort fokus på kvalitet och innovation. Vi tycker faktiskt att det mesta är ogjort när det gäller potatis så utvecklingen fortsätter. Hakar du på? Vi hoppas det!

Lediga jobb

När vi har lediga tjänster kan du hitta platsannonserna här. Om det inte finns någon passande annons är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till [email protected]