fbpx

Vi söker en driven och engagerad person som vill arbeta som operatör i vår gratänglinje.

Om arbetet

I rollen som operatör kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ta hand om produktionen och maskinerna. Operatören kör produktionen av gratänger vilket innefattar hela processen från råvara till färdigproducerad gratäng. Du har bland annat hand om två djupdragare och ser till att med hjälp av dessa producera planerade volymer. Eftersom det är en livsmedelsindustri finns mycket hårda krav på livsmedelssäkerhet, hygien och kvalitet. I arbetet ingår att producera enligt recept, hålla rent på sin arbetsplats, skriva produktionsrapporter och dokumentera kvalitetskontroller.

Om dig

Vi söker dig som är tekniskt lagd, kvalitetsmedveten och noggrann. Då rollen kräver strikt följsamhet i instruktioner samt krav på dokumentation är goda kunskaper i svenska ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra ledstaplare och av att arbeta inom en produktion. För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar egna initiativ och ansvar.

Anställning

Tillsvidareanställning

Arbetstider

Vi går 3-skift vilket innebär att du behöver kunna arbeta natt samt vid behov helger.

Vi erbjuder

Vi är ett familjeföretag som vill tillverka potatisprodukter i flera generationer framöver. Vi tror att våra tornedalska rötter och vår företagskultur bidrar till ett flitigt, innovativt och vänligt klimat. Hos oss får du möjlighet att växa med ansvar och medverka till en lokal och hållbar matförsörjning.

Mer information och kontakt

För frågor kring denna tjänst, är du välkommen att kontakta Sandra Outinen Produktionsansvarig på [email protected] eller 070-605 10 58
Skicka din ansökan till [email protected] senast 15 juni 2021.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.