fbpx

Vi söker en servicetekniker till vår produktion

Om arbetet

Som servicetekniker är du en del av ett serviceteam med 3 tekniker. I rollen ingår att arbeta med förebyggande underhåll för att eliminera driftstörningar samt att vid fel och störningar åtgärda orsaken för att produktionen ska fortsätta gå stabilt. Vi har en mycket automatiserad produktion enligt metoden ”no hands” och i arbetet ingår el, automation, tekniska lösningar och specifika maskinfunktioner. Som servicetekniker arbetar du med löpande förbättringar av arbetssätt och produktion.

Om dig

För att lyckas i rollen är det är viktigt att du tar ett stort ansvar för ditt uppdrag och kan arbeta självständigt. Arbetet är varierat och ingen dag är den andra lik, därför är det är fördel om du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vi tror att du har ett stort teknikintresse och att du är väldigt lösningsorienterad. Du arbetar med felsökande genom att se sambandet mellan orsak och verkan och har en bra förmåga att fånga upp brister och/eller problem. Du har förmåga att åtgärda fel och brister både tillfälligt och långsiktigt. Som person är du engagerad, systematisk, logisk, grundlig och noggrann.

Kompetens

El-behörig, Automation–Styr- och reglerteknik, Mekanik.
Svenska- och/eller engelska i tal och skrift.

Teknisk bakgrund

Meriterande med kunskap och erfarenhet inom:

  • El – matning och motordrift
  • Arbete med underhåll och felsökning av funktion/maskin/utrustning samt åtgärda påträffade fel och brister
  • Automation, styr- och reglersystem
  • Kyla- och värmesystem
  • Svetsning

Anställning

Tidsbegränsad anställning 3-6 månader med möjlighet till förlängning

Arbetstider

Dagtid

Vi erbjuder

Vi är ett familjeföretag som vill tillverka potatisprodukter i flera generationer framöver. Vi tror att våra tornedalska rötter och vår företagskultur bidrar till ett flitigt, innovativt och vänligt klimat. Hos oss får du möjlighet att växa med ansvar och medverka till en lokal och hållbar matförsörjning.

Mer information och kontakt

För frågor kring denna tjänst, är du välkommen att kontakta Sandra Outinen Produktionsansvarig på [email protected] eller 070-605 10 58
Skicka din ansökan till [email protected] senast 15 juni.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.