Grönsaksbullar med granatäpplesallad

Info
Tilllagningstid: 40 min
Antal port:

Ingredienser:
600 g
Quornfärs
3 dl
Ströbröd
1 st
Röd eller gul lök
1 dl
Mjölk
1 st
Ägg
200 g
Färskost
2 msk
Basilika
1 tsk
Salt
1 krm
Svartpeppar
1 st
Granatäpple
1 knippe
Salladslök

– Rör samman mjölk och ströbröd i en bunke och låt stå för att svälla i 10 minuter.

– Hacka löken riktigt fint och blanda ner den tillsammans med resten av ingredienserna i ströbrödsblandningen. Om man vill kan man använda soyafärs istället för quornfärs.

– Rör samman allt till en jämn smet och forma runda små bollar. Stek i smör på medelhögvärme och rör om ofta så de inte fastnar.

– Kärna ur ett granatäpple och blanda ihop ruccola och hackad salladslök.

– Servera med Outinens gräddiga potatisgratäng och svartpeppar.

Outinens – äkta norrländsk matglädje!